84554668A306478088F2995363550CDBEen fun wedstrijd,, strokeplay met handicap verrekening) deze keer zijn we op verzoek van de BV, uitgeweken naar Bleyenbeek vanwege een bijzonder evenement op Landgoed Welderen. Ook hier een baan die er na de zomer periode er prachtig bij ligt. Met deze zonnige na zomer was het genieten door de baan heen maar, zeker ook op het zonnige terras van hole 19. Er waren 51 deelnemers voor de 18 holes wedstrijd en voor de 9 holes wedstrijd waren geen aanmeldingen. De winnaar van de wedstrijd, Ben Warmenhoven, ging met de bekende balletjes huiswaarts.

De prijs uitreiking.

Es echte Mestreechteneer moste dat in Afferden (ja, dat is Limburg!!) natuurlik in d’n mojertaol doen. Bleyenbeek mét e teske koffie veur niks, mèh jaomer genoog gein stökske vlaoj bei dee koffie. Mèh al gauw had iech in de gaate “ze snappe miech hij neet”. Dus daan toch mer es Hollender vertèlle wee vandaog good gegolfd heet.

De veugelkes (sorry ik bedoel de birdies)

Harrie Besselink hole 4
Frans Kaart hole 17
Jan Visser hole 17

18 holes wedstrijd

1. Ben Warmenhoven 69 punten
2. Bert Driessenb 73 punten
3. Olav Zwarteveen 76 punten phcp 20
4. Peter Havelaar 76 punten phcp 33
5. Henk Rensink 76 punten phcp 36
6. Charlotte Donkersloot 77 punten phcp 20
7. Bert Bruning 77 punten phcp 25
8. Corrie de Vet 77 punten phcp 42

Volgende week spelen we Q wedstrijd met kans op een masterplaats. Flight indeling op loting. Charlotte Donkersloot maakt de startlijst en Hieke de Boer is de wedstrijdleider.

Namens de Weldernscommissie
Nico Broex