trolley greenDe eerste wedstrijden in het winterseizoen. Op een zonnige baan waarvan je qua natuur zonder meer kunt genieten van de mooie herfstkleuren, ook al vielen je persoonlijke golfresultaten wat tegen. Er mocht weer geplaatst worden op de fairway en vanwege de vele bladeren op enkele holes was de zg. “blaadjes regel” van toepassing. Als nieuwe Welderns deelnemer mochten we Lisette Verbunt- Ploegmakers begroeten. Deze week waren 63 deelnemers voor de 18 holes wedstrijd en 6 voor de 9 holes wedstrijd.

Birdies
Janet Engel- van Riessen hole 4
Frans Meuleman hole 14
Paul Kerckhoffs hole 3
Johan de Vet hole 13

9 holes wedstrijd
1. Lisette Verbunt-Ploegmakers 16 punten
2. Trees Geling – Stolte 14 punten
3. Leo Nickel 12 punten

18 holes wedstrijd
1. Bert Roosenboom 38 punten
2. Rob Jansen 37 punten
3. Rob derksen 36 punten
4. Hans Westhof 34 punten
5. Henk Lups 33 punten phcp 26,0
6. Truus Hendriks – Modderkolk 33 punten phcp 27,6
7. Jo Ceelen 33 punten phcp 28,6

Volgende week spelen we, zoals gebruikelijk in het winterseizoen, weer ½ shotgun voor de 18 holes wedstrijd en de 9 holes wedstrijd start aansluitend vanaf hole 1 . Dan starten we met de “Welderns Best Ball”. De teamcaptains ontvangen bij het aanmelden hiervoor een extra scorekaart om de teamresultaten bij te houden. Rob Jansen maakt de startlijst en Nico Broex is wedstrijdleider.

Namens de Weldernscommissie
Nico Broex