3 ballen 864x400 cOok deze Weldernsdag in het winterseizoen was, qua weer, een dag alsof het eind september was. Een aangename temperatuur en een aardig zonnetje. Een mooie baan met prachtige herfst kleuren en vallende bladeren. Ook mocht geplaatst worden op de fairway en vanwege de vele bladeren op enkele holes was de zg. “blaadjes regel” van toepassing. Bij deze wedstrijden was voor de eerste keer de zg. “Welderns Best BalL” van toepassing. Zo kon er naast de individuele scores ook gescoord worden per flight, hetgeen het samen spelen en samen een goed resultaat halen zeker gewaardeerd werd. Deze week waren 69 deelnemers voor de 18 holes wedstrijd en 11 voor de 9 holes wedstrijd.

Birdies
Rob Derksen hole 3
Henry Opdam hole 2
Rob Jansen hole 6
Arie Puiman hole 11
Bart Lintsen hole 14

9 holes wedstrijd
1. Marjoke Croque – de Beek 18 punten
2. Leo Nickel 16 punten
3. Wim Selles 14 punten

18 holes wedstrijd
1. Hans Westhof 43 punten
2. Frans Meuleman 42 punten
3. Rob Derksen 38 punten
4. Henk van Kempen 36 punten
5. Aad Soetemna 35 punten
6. Johan de Vet 34 punten phcp 19
7. Jo Ceelen 34 punten phcp 29

Welderns Best Ball
Winnaars, de flight van Jo Ceelen, Rob Derksen en Wim van de Broeke met 49 punten
Ook de flight van Thea van Veen, Rien Karijoredje en Hans Westhof scoorden 49 punten, maar de gemiddelde phcp van deze flight was 0,4 lager.

Volgende week maakt Charlotte Donkersloot de startlijsten en is Johan de Vet wedstrijdleider.

Namens de Weldernscommissie
Nico Broex