Uitbreiding commissie nieuwe leden

commissie in het nieuw 2016De activiteiten van de Nieuwe Leden Commissie zijn de afgelopen jaren flink toegenomen. De verschillende wedstrijden, inmiddels in totaal 11, worden met veel enthousiasme bezocht door de nieuwe leden. Per wedstrijd doen 15-20 deelnemers mee welke ingedeeld worden in een flight van 3, elke flight wordt aangevuld met een begeleider van onze commissie. De wedstrijden worden gespeeld op de Par 3 /4 en grote baan. Wij zijn dan ook blij dat John Hardeman en Sjoerd Croqué onze commissie zijn komen versterken.

Lees meer: Uitbreiding commissie nieuwe leden

Nieuwe ledenwestrijd 23 mei 2016

IMG 0383De weersvoorspelling was veel regen met name aan het begin van de avond. Nou dat hebben we dan ook ervaren vanaf de start tot het eind 10 holes in de regen gespeeld. Een compliment aan de 15 deelnemers en de 5 begeleiders van deze avond dat ze het slechte weer hebben geaccepteerd en de wedstrijd allemaal hebben uitgespeeld.

De verleiding was wel groot om voortijdig te stoppen maar niemand hebben we moeten aansporen om de wedstrijd af te maken, klasse.

De uitslag van deze wedstrijd is als volgt:
1. Evaline Hendriks
2. Peter Boers
3. Martin Kaldenberg

Tijdens de prijsuitreiking valt wel op dat Evaline Hendriks weer overtuigend winnaar is van een wedstrijd, gelukkig maar dat dit een Qualifying wedstrijd is waardoor haar handicap behoorlijk aangepast wordt. Zo hebben de andere deelnemers de volgende keer meer kansen op een goede klassering.

De volgende wedstrijd wordt gespeeld op maandagavond 20 juni a.s., met hopelijk een mooie zonnige avond. Aanmelden is mogelijk via het Ledenportaal, de receptie of via nieuwe.leden@golfclubwelderen.nl

Tot 20 juni a.s.

Nieuwe Ledencommissie

Nieuw leden wedstrijd 23 mei

logo golfclubMaandagavond 23 mei 9 holes Qualifying wedstrijd op de grote baan speciaal voor spelers met een handicap 37-54

Maandagavond 23 mei is er een 9 holes (qualifying) wedstrijd die wij als Nieuwe Leden Commissie organiseren voor mensen met een handicap van 37-54. Er loopt een ervaren speler van de Nieuwe Leden Commissie mee wat leuk is, maar ook leerzaam en daarom organiseren we deze wedstrijd.

We hebben beperkt ruimte dus schrijf je snel in voor deze aantrekkelijke wedstrijd.

Mocht je interesse hebben om maandagavond 23 mei mee te doen schrijf je dan in via nieuwe.leden@golfclubwelderen.nl of via de receptie.

We starten om 18:30, dus graag uiterlijk 18:15 aanwezig.

Met sportieve groet,
Nieuwe Leden Commissie

Kennismakingswedstrijd 12 december

diversen golf 01Zaterdag 12 december organiseren wij alweer de laatste kennismakingswedsttijd van 2015 voor nieuwe leden en Stappenplan deelnemers. Doel van deze wedstrijd is om u, onder begeleiding, aan een wedstrijd te laten deelnemen en daardoor in de gelegenheid te stellen met andere spelers kennis te maken. Ontvangst in de Parckzaal vanaf 12.30 uur waarna we starten met de wedstrijd op de Par 3-4 baan om 13.00 uur.

Inschrijven voor de wedstrijd kan via www.welderen.golfenopeenlandgoed.nl/kenniswedstrijd

Wij hopen u 12 december te mogen begroeten.

Commissie Nieuwe Leden.