Golfclub Welderen

Genomineerden golf(st)er van het jaar

temp 01Wie worden golfster en golfer 2016 ?

Dat maken we bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie op 8 januari 2017.

Genomineerd zijn:

  • Truus Kuipers
  • Kitty Bos
  • Maaike Kuipers
  • Tom Weijman
  • Wouter ten Broeke
  • Theo Melchers

Commissie Golf(st)er vh Jaar 

Eef Weenink

Stamppot op 30 oktober

boerenkoolstamppot met jus Het einde van het seizoen nadert! Het is nog steeds mooi weer, maar het is zover; het is herfst.

Op 30 oktober is de slotwedstrijd ingepland. Met als wedstrijdvorm four ball-better ball en na afloop een heerlijk stamppottenbuffet met dessert.

Lees meer: Stamppot op 30 oktober

Maandagwedstrijd

kalenderDe exploitant en de club hebben op verzoek van de wedstrijdleiding de starttijd van de maandagwedstrijd vervroegd naar 10:00 uur. Het maximale aantal deelnemers blijft in de wintermaanden op 33, en in het reguliere seizoen op maximaal 45 personen. 

Lees meer: Maandagwedstrijd

Boy Knol 97 jaar

image1 4Golfen kun je tot op hoge leeftijd. Boy Knol is daar het levende bewijs van. Ons oudste lid is 97 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd.

Doppen sparen

hond doppenSinds enkele maanden staat op de club-balie in de gang van het clubhuis een glazen pot met daarbij een kleine poster die handelt over het “Doppen-project”. Het gaat hierbij om het verzamelen van de plastic doppen van drinkflesjes. Deze doppen worden opgekocht door een bedrijf dat er plastic pallets van maakt. Het bedrijf geeft € 5000,- voor 20.000 kilo doppen. Van die € 5000,- kan een geleidehond een opleiding krijgen.

Lees meer: Doppen sparen

Ledenweek 2016

[sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

{gallery}categorie/nieuwsberichten/clubwedstrijden/2016/ledenweek/Ledendag{/gallery}Het zit er weer op, de ledenweek van 2016. Met (bijna) elke dag mooi weer. Veel briljant golf en ook, helaas, minder briljant golf. Een hele drukke Ledendag met een zomeravondfeest ter afsluiting. Met veel prijsuitreikingen zoals u op de foto's kunt zien. Het vele werk van bestuur, organisatiecommissie en wedstrijdcommissie heeft tot een prachtige ledenweek geleid. Verslagen van de verschillende onderdelen vindt u hier. Op naar een prachtig zomerseizoen en de ledenweek 2017. 

Old Grand Dad speelschema 2016

Beste GROOTVADERS van Welderen.

De OLD GRAND-DAD (OGD) speeldata 2016 zijn:

  • donderdag 19 mei 1-e voorronde OLD Grand-DAD driebal stableford op golfbaan Welderen.
  • dinsdag 14 juni 2-e voorronde OLD Grand-DAD driebal stableford op golfbaan Welderen.
  • maandag 4 juli OGD regio - finale bij Golfcub Berendonck (alleen indien lid van OGD).
  • maandag 1 aug OGD landelijke - finale bij Golfclub Herkenbosch (alleen indien lid van OGD).

“De 'Stichting Old Grand-Dad Club Nederland' , zoals de officiële naam van deze golfclub van golfende grootvaders luidt, doet naast het organiseren van golfdagen voor grootvaders schenkingen voor 'het bevorderen van sport, spel en beweging voor gehandicapte jeugdigen tot dertig jaar'. In de loop van haar bestaan heeft de OGD meer dan € 2.000.000 aan de gehandicapte jeugd geschonken.”

Grootvaders van de golfclub Welderen met max. hcp 36 kunnen meedoen aan de voorrondes op Welderen! Is opa nog geen lid van de 'Stichting Old Grand-Dad Club Nederland', dan hoop ik die opa lid te maken van de OGD. Immers, OGD opa’s spelen leuke wedstrijden en doneren vanaf € 20,00 op jaarbasis voor het goede doel. Opa kan zich dan aanmelden voor OGD via de website http://www.oldgranddad.nl/ of zich tot ondergetekende richten. Op de OGD website staat alle informatie over de OGD, onder andere over de goede doelen die de stichting nastreeft.
Informatief treft u tevens op het informatiebord in het clubhuis van golfbaan Welderen.

Met vriendelijke groet,
Eef Weenink
OGD clubconsul Welderen

Open Betuwse Golfkampioenschappen

Inschrijving Open Betuwse Golfkampioenschappen geopend!
 
De amateur golfer kan zich vrijdag 6 mei meten met de rest van Nederland tijdens de Open Betuwse Golfkampioenschappen. Er wordt in drie handicap categorieën gestreden om de titel van Open Betuws Golfkampioen. Alle categorieën spelen een strokeplay wedstrijd. De organisatie van de kampioenschappen ligt in de ervaren handen van Golfclub Welderen en Golfbaan Landgoed Welderen. Er is gekozen voor de datum van 6 mei omdat dit de dag is na Hemelvaart. Hierdoor worden veel amateurgolfers in de gelegenheid gesteld om deze vrije dag een sportieve invulling te geven.

Lees meer: Open Betuwse Golfkampioenschappen

Nieuwjaarsreceptie

Het was druk in het clubhuis tijdens de nieuwjaarsreceptie. Veel leden hieven met bestuur en exploitant het glas op een mooi en sportief 2016. Ook werd bekend gemaakt wie de eretitels golfer en golfster van het jaar hebben gekregen. Maaike Kuipers en Sebas Monshouwer gefeliciteerd! En natuurlijk de vrijwilliger van het jaar. Joke Brussen kreeg dit eerbetoon voor haar grote inzet achter de schermen van de goflclub.

Meer foto's vindt u hier.

nwjr2016 040nwjr2016 035

×

Fout

[sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.