Golfclub Welderen

EHBO (bijscholings)cursus gaat weer van start

ehbo bijscholingDe EHBO vereniging afdeling Elst verzorgt ook dit weer een EHBO reanimatiecursus en bijscholingscursus op Golfclub Welderen. De bijscholingslessen zijn voor hen die al over een diploma beslissen. Zij krijgen een rechtstreekse uitnodiging. Zij die voor het eerst de cursus willen volgen kunnen zich melden bij het e-mailadres van de EHBO afdeling Elst. reanimatiecursus@ehbo-elst.nl

De kosten zijn hetzelfde als afgelopen jaar t.w. 20 euro voor de bijscholing en 45 euro voor de beginners, waarvan golfclub Welderen de helft van de kosten voor haar rekening neemt. Als u zich aanmeldt maakt u den tegelijk de helft van de kosten  (€ 10 voor de bijscholing en € 22,50 voor beginners) over naar de bankrekening van golclub Welderen NL33RABO0127480935?

Lees meer: EHBO (bijscholings)cursus gaat weer van start

Op naar 2018............

kitty bos 04En dan is het al weer bijna kerstmis. De Sint is zijn spullen al aan het pakken voor de reis naar Spanje en de kerstbomen staan klaar om opgetuigd te worden. Dit betekent ook dat het nieuwe jaar in aantocht is.

Graag willen wij, het bestuur van Golfclub Welderen, alle leden met partners van harte uitnodigen voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari vanaf 15.00 uur. Zet je de datum alvast in je agenda?

Lees meer: Op naar 2018............

Baanploeg: Iets voor jou?

hole01 04In navolging van Golfclub Bleijenbeek overweegt het bestuur om een baanploeg te organiseren.

Wat is een baanploeg?

Een baanploeg is een club enthousiaste leden die regelmatig een ochtend lang met ondersteuning van de greenkeeping van de golfbaan allerlei werkzaamheden uitvoert in en rond de baan. Het plan voor de werkzaamheden wordt in overleg met Ronald van Os, de head greenkeeper van Welderen en Bleijenbeek, gemaakt.

Lees meer: Baanploeg: Iets voor jou?

Johan de Vet Vrijwilliger van het jaar

20170827 193209[1]Tijdens de vrijwilligersdag maakte Kitty Bos bekend dat het bestuur Johan de Vet heeft benoemd tot vrijwilliger van het jaar.

Hij kreeg de volgende oorkonde:

Onvermoeibare, enthousiaste inspirator voor de deelnemers van de Welderns. Mede door zijn toedoen is deze groep uitgegroeid tot een actieve hechte club. Hij is actief met het score systeem en aanspreekbaar voor bijna alles wat Egolf4U aangaat. Ook heeft hij een speelse manier bedacht om de regelkennis onder clubleden te vergroten. Daarnaast is hij altijd positief, kritisch en zeer betrokken bij het wel en wee van onze club. Brengt nieuwe initiatieven aan die hij op een lichtvoetige manier onder de aandacht brengt.

Johan gefeliciteerd.

Vrijwilligersdag 2017

IMG 1132(1)Onder een prachtige zomerzon werd op 17 augustus onze vrijwilligersdag gehouden. Een dag om de vrijwilligers die onze club draaiende houden, te bedanken. Rond het middaguur verzamelde de groep zich voor een Texas scramble over 18 holes. Op het scherpst van de snede (ahum) werden prachtige scores behaald, tot netto, maar ook bruto onder par. De volledige uitslag vind je op e-Golf4U. 

Na afloop een gezellige borrel, de meer dan verdiende benoeming van Johan de Vet tot vrijwilliger van het jaar en een heerlijk buffet werd de dag en avond afgesloten. Het bleef nog lang onrustig aan de Grote Molenstraat. Hier vind je de foto's.

Als je je nu afvraagt of je volgend jaar ook mee kan doen met deze dag, dat kan. Er is altijd behoefte aan vrijwilligers. 

 

Schijf je in voor de strokeplaykampioenschappen

diversen golf 01Op 1 en 2 juli worden de strokeplaykampioenschappen gespeeld. Op dit moment valt op dat veel leden zich nog niet hebben ingeschreven. Dat is jammer, want het gaat hier wel om één van de clubkampioenschappen. Daar wil je toch aan mee doen. Zeker ook omdat dit jaar, voor het eerst, er ook prijzen zijn voor de beste netto-scores. Daarom, mocht je vergeten zijn je in te schrijven, stel dan niet uit tot morgen, wat je vandaag kunt doen. En als je niet van plan was mee te doen, denk dan nog een keer na. Als lid van Welderen, wil iedereen toch aan de clubkampioenschappen meedoen?

De wedstrijdcommissie

Nieuw kandidaats-bestuurslid

kitty bos 04Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van dinsdag 7 maart 2017 vindt een wisseling van de wacht plaats binnen het bestuur. Conform de statuten legt Arno Janssen, na een termijn van 6 jaar zijn functie neer als penningmeester van de golfclub. In het najaar van 2016 heeft het bestuur een kandidaat voorgesteld; Dirk Faber. Dirk heeft besloten om gezondheidsredenen af te zien van de functie. Wij wensen Dirk sterkte en beterschap.

Lees meer: Nieuw kandidaats-bestuurslid

Ledenvergadering 7 maart 2017

hamerHet bestuur van golfclub Welderen nodigt u uit voor de 30e Algemene Leden Vergadering (ALV) op dinsdag 7 maart 2017. De ALV vindt plaats in het clubgebouw aan de Grote Molenstraat te Elst en begint om 20.00 uur.

Hier vindt u de uitnodiging en agenda.

De documenten behorende bij deze vergadering kunt u hieronder vinden. Tevens liggen om mee te nemen een aantal exemplaren van deze documenten bij de receptie in het clubhuis. Het bestuur verzoekt de leden om eventuele vragen zoveel mogelijk voor 1 maart schriftelijk in te dienen via het e-mailadres bestuur@golfclubwelderen.nl.

Lees meer: Ledenvergadering 7 maart 2017

Nieuwjaarsreceptie

Het was druk in het clubhuis tijdens de nieuwjaarsreceptie. Veel leden hieven met bestuur en exploitant het glas op een mooi en sportief 2017. Ook werd bekend gemaakt wie de eretitels golfer en golfster van het jaar hebben gekregen. Maaike Kuipers en Tom Weijman gefeliciteerd! En natuurlijk de vrijwilliger van het jaar. Rini de Vet kreeg dit eerbetoon voor zijn grote inzet achter de schermen van de goflclub.

GCW NWJR2017 Eric 013

GCW NWJR2017 Eric 031

Alle overige foto's vindt u hier.